Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Érintésmentes, digitális lázmérők

A kiemelkedő minőségű és megbízható Thermoval, Veroval és Beurer lázmérők az orvosi diagnosztika alapkellékei, amelyek nem hiányozhatnak az otthoni házi patikánk kiegészítői közül sem.

Lázmérők kategóriánkban egyaránt megtalálhatóak a napjainkban népszerű érintésmentes lázmérők, standard digitális lázmérők illetve fül- és homloklázmérők.

Rendezés:

Thermoval® baby érintésmentes lázmérő (1 db)

A Thermoval® baby érintésmentes infravörös lázmérővel akár alvás közben is mérhető a pici testhőmérséklete, anélkül, hogy felébresztenénk. Az érintésmentes lázmérő használata csökkenti a fertőzések átvitelének kockázatát.
Cikkszám: 925094
20.650 Ft

Thermoval® standard lázmérő (1 db)

Digitális lázmérő, mely könnyű és megbízható hőmérsékletmérést tesz lehetővé.
Cikkszám: 925021
2.250 Ft

Thermoval® rapid lázmérő (1 db)

Digitális lázmérő nagyon rövid, 10 mp mérési idővel.
Cikkszám: 925031
2.910 Ft

Thermoval® kids lázmérő (1 db)

Digitális lázmérő nagyon rövid, 10 mp mérési idővel.
Cikkszám: 925041
2.950 Ft

Veroval® 2in1 fül- és homlok lázmérő (1 db)

Fülben és homlokon mérő digitális lázmérő infravörös mérési technológiával, védőkupakkal a higiénikus mérésért.
Cikkszám: 925465
185.900 Ft

A testhőmérséklet megállapítása az egyik olyan diagnosztikai tevékenység, amelyet otthonunkban is gyakorta elvégzünk orvos közbenjárása nélkül.

Egy megbízható digitális lázmérő nagy segítséget jelent abban az esetben, ha saját közérzetünk vagy családtagjaink közérzetének változása miatt betegségre gyanakszunk.

A testhőmérséklet megállapításával sok esetben kizárhatunk bizonyos betegségeket és felelősebben tervezhetjük meg a következő lépést a probléma orvoslása érdekében.

Magas mérési pontosságú lázmérők

A lázmérők kategóriánkba olyan gyártók termékeit választottuk, amelyeket az egészségügyben is előszeretettel használnak a szakemberek, de éppúgy ajánlják otthoni alkalmazásra is.

Ezek a lázmérők a pontosságukról, illetve egyszerű és kényelmes használatukról is ismertek.

Amennyiben kisebb gyerek is van a családban, gyakran hatékonyabb megoldás egy érintésmentes, homloklázmérőt vagy lézeres lázmérőt használni, mint egy hagyományos digitális lázmérővel próbálkozni.

Ezek a típusok sokkal kíméletesebbek, mivel akár alvás közben is nesztelenül, a kicsi pihenésének megzavarása nélkül tudnak pontos képet adni az aktuális állapotról. A magas mérési pontosságot a modern infravörös technológia garantálja.

A mai modern lázmérők sok esetben már nem csak a testhőmérséklet mérésére alkalmasak. Bizonyos típusok a tárgyak és a levegő hőmérsékletét is képesek mérni. Ez kifejezetten hasznos például a tápszer, cumisüveg, fürdővíz vagy a szoba levegő hőmérsékletének mérése esetében.

Ha mégis a standard digitális lázmérők mellett tennénk le a voksunkat a gyermekeink esetében is, jó választás a Thermoval kids lázmérője, amely mindössze 10 másodperces mérési időt garantál a rektális vagy szájüregi mérés esetén.

Az oldal tetejére