Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Vérnyomásmérők

Rendezés:

Veroval® felkari vérnyomásmérő (Univerzális; 1db)

Klinikailag minősített, teljesen automata felkaros vérnyomásmérő készülék
Cikkszám: 925304
27.900 Ft

Veroval® csuklós vérnyomásmérő (1 db)

Veroval® csuklós vérnyomásmérő készülék, mely megbízható mérést teszt lehetővé akár utazás közben is. Strapabíró műanyag hordtáskával.
Cikkszám: 925324
26.850 Ft

Veroval® compact csuklós vérnyomásmérő (1 db)

Automata csuklós vérnyomásmérő, mely észleli és jelzi a szívritmuszavart, 2x100 mérési értéket tárol, és 3 év garanciával rendelkezik.
Cikkszám: 925443
17.540 Ft

Veroval® duo control felkari vérnyomásmérő (Medium; 1 db)

A vérnyomásukat nagyon gyakran mérő és szívritmuszavarban szenvedő felhasználók részére ajánlott vérnyomásmérő készülék, mely az igen pontos Korotkov-módszer szerint mér, tehát pontos mérési értékeket ad szívritmuszavar esetén is.
Cikkszám: 925504
35.100 Ft

Veroval® duo control felkari vérnyomásmérő (Large; 1 db)

A vérnyomásukat nagyon gyakran mérő és szívritmuszavarban szenvedő felhasználók részére ajánlott vérnyomásmérő készülék, mely az igen pontos Korotkov-módszer szerint mér, tehát pontos mérési értékeket ad szívritmuszavar esetén is.
Cikkszám: 925524
35.100 Ft

Veroval® duo control mandzsetta (normál)

Normál méretű mandzsetta Veroval duo control felkaros vérnyomásmérőhöz
Cikkszám: 925531
5.690 Ft

Veroval® duo control mandzsetta (nagy) (32-42cm; 1db)

Nagyméretű mandzsetta Veroval duo control felkaros vérnyomásmérőhöz
Cikkszám: 925532
6.350 Ft

A vérnyomás ingadozást nem szabad félvállról venni

A vérnyomásmérés alapvető eszköz az általános egészségi állapotunk és jólétünk felméréséhez. Egy magas mérési pontosságú vérnyomásmérő még abban az esetben is elengedhetetlen kelléke a házi patikánknak, ha korábban nem szenvedtünk az alacsony vagy magas vérnyomás tüneteitől.

Már jelentkező panaszok esetén, de egyébként tünetmentes állapotban is fontos, hogy a vérnyomásunkat rendszeresen monitorozzuk.

Amennyiben odafigyelünk az apró jelekre még időben felfedezhetjük azokat az egészségügyi problémákat, amelyeket általában a magas vagy alacsony vérnyomás biztosan jelez.

A vérnyomás ingadozása számos, egyébként nehezebben diagnosztizálható egészségügyi problémára hívhatja fel a figyelmet, mint például a szívroham, stroke, veseelégtelenség vagy cukorbetegség.

A Veroval vérnyomásmérővel nem lőhetünk mellé

Fontos, hogy a méréseket olyan eszközzel végezzük, amely biztos eredményeket nyújt számunkra. A Veroval vérnyomásmérő jó választás nem csak lakossági használatra, de számos egészségügyi intézmény is a márka mellett tette már le a voksát.

Ezek a kompakt készülékek bárhová elkísérhetnek minket és akár utazás közben is pontos méréseket végezhetünk velük.

Az oldal tetejére