Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

BŐRFERTŐTLENÍTÉS

Rendezés:

bradoplus sebészi bemosakodó és bőrfert. 500 ml kupakos

bradoplus sebészi bemosakodó és bőrfert. 500 ml kupakos
Cikkszám: 051008311
1.575 Ft

bradoplus kéz- és bőrfertőtlenítő 250ml pumpás

bradoplus kéz- és bőrfertőtlenítő 250ml pumpás
Cikkszám: 051009111
1.251 Ft

Bradolife kéz és bőrfertőtlenítő 250 ml

Bradolife kéz és bőrfertőtlenítő 250 ml
Cikkszám: 051042111
1.295 Ft

Softasept N bőrfertőtlenítő 1000 ml (színtelen)

Softasept® N színtelen  Színtelen alkoholos bőrfertőtlenítő

Kiszerelés: darabra is rendelhető

Cikkszám: 19748
3.962 Ft

A bőrfertőtlenítés fontossága nem vitatható

A bőr a test legnagyobb szerve, amely számos külső hatásnak és kórokozónak van kitéve nap, mint nap. A nem megfelelő bőrfertőtlenítés komoly egészségügyi kockázatot jelenthet, beleértve a bakteriális és vírusos fertőzések kialakulását.

Az őszi/téli időszakban különösen fontos az alapos bőr- és kézfertőtlenítés, ugyanis ezzel nagy mértékben csökkenthetjük az ilyenkor könnyebben terjedő vírusok által történő megfertőződést.

A bőrfertőtlenítés akkor sem elhanyagolható lépés, ha valamilyen apróbb sérülést szenvedtünk például kirándulás, sportolás vagy a ház körüli teendők elvégzése közben. Egy bőrfertőtlenítő spray használata alapvető elem annak érdekében, hogy ne fertőződjön el a sebünk és gyorsabban léphessünk a gyógyulás útjára.

Ugyanakkor a bőrfertőtlenítés nemcsak a lakossági területen kiemelt jelentőségű. A különböző orvosi beavatkozások esetében elengedhetetlen a műtétek előtti sebészi bemosakodás elvégzése illetve a műtéti bőrfelület fertőtlenítése is, hogy a lehető legnagyobb mértékben kizárhassuk a felülfertőzés lehetőségét.

Emellett pedig az olyan kisebb orvosi beavatkozások, mint egy egyszerű vérvétel ma már elképzelhetetlennek tűnnek bőrfertőtlenítő szerek alkalmazása nélkül.

Összességében elmondhatjuk, hogy a megfelelő időközönként és körültekintéssel elvégzett bőrfertőtlenítés kulcsfontosságú a kórokozók elleni védelemhez és a bőr egészségének megőrzéséhez.

Ehhez válasszunk olyan termékeket, amelyek már bizonyítottak a nemzetközi és a hazai piacon is. A Bradoplus, Bradolife és Cutasept termékek minőségében nem csalódhatunk.

Az oldal tetejére