Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Eszközfertőtlenítés, eszközfertőtlenítő koncentrátumok

Rendezés:

Bodedex® forte eszköztisztító koncentrátum (2l; 1 db)

Önmagában is alkalmazható műszer- és eszköztisztítószer erős tisztító hatással
Cikkszám: 980244
19.150 Ft 17.235 Ft
1.915 Ft 10%

Bodedex® forte eszköztisztító koncentrátum (5 liter; 1 db)

Önmagában is alkalmazható műszer- és eszköztisztítószer erős tisztító hatással
Cikkszám: 980250
37.393 Ft 33.654 Ft
3.739 Ft 10%

Korsolex® extra műszer-, eszközfertőtlenítő (5 liter; 1 db)

Aldehid alapú műszer-, eszközfertőtlenítőszer koncentrátum
Cikkszám: 980256
68.555 Ft 61.700 Ft
6.856 Ft 10%

Hatékony eszközfertőtlenítés az egészségügyi intézményekben

Az eszközfertőtlenítő koncentrátumok használata a megfelelő higiénia biztosításának kulcsfontosságú eleme, különösen olyan helyeken, ahol a fertőzések könnyen terjednek, például egészségügyi intézményekben, éttermekben, vagy szépségszalonokban.

Az eszközfertőtlenítés során használt koncentrátumok hatékonyabbak és gazdaságosabbak, mint a kész fertőtlenítő szerek, olyan vegyületeket tartalmaznak, amelyek hatékonyan pusztítják el a baktériumokat, vírusokat és gombákat a felületeken.

Az eszközfertőtlenítésnél alkalmazott koncentrátumok általában hígíthatóak, így a felhasználók számára lehetőség nyílik arra, hogy különböző hígítási arányokat alkalmazzanak a különböző felületek tisztításához és fertőtlenítéséhez.

Előnyeit tekintve, az egyik legfontosabb az, hogy hatékonyabban pusztítják el a kórokozókat, mint a hagyományos kész fertőtlenítők. Emellett a koncentrátumok gazdaságosabbak is, mivel kevesebb mennyiséget kell felhasználni ugyanazért a hatásért, mint a kész fertőtlenítők esetében.

Az eszközfertőtlenítés alkalmával igénybe vett koncentrátumokat könnyű tárolni, mivel kevesebb helyet foglalnak, és a hígításukkal a felhasználók saját maguk szabályozhatják a koncentrációt, így különböző felületekre alkalmazhatóak.

Az eszközfertőtlenítő koncentrátumok használata egyszerű és hatékony módja a fertőzések megelőzésének és a higiénés körülmények fenntartásának.

Nagy előnyük, hogy hatékonyan eltávolítják a maradványokat és a biofilmet, amelyek különösen nehezen tisztíthatók. Ez különösen fontos a merev és flexibilis endoszkópok, aneszteziológiai, intenzív terápiás, valamint sebészeti eszközök, fogászati és laboratóriumi berendezések esetében, ahol a tisztítás és fertőtlenítés hatékonysága kulcsfontosságú a betegek és az orvosok biztonsága szempontjából.

Az oldal tetejére