Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fertőtlenítő kendő

Minden táskában lapuljon fertőtlenítő kendő

Amennyiben szeretnénk praktikusan és egyszerűen megvédeni magunkat és családtagjainkat a kórokozóktól, akkor a fertőtlenítő kendő lesz számunkra a tökéletes megoldás.

A fertőtlenítő kendő használata azonnali és hatékony védelmet nyújt, így biztonságban érezhetjük magunkat mindenhol, ahol csak járunk.

A kendőnek rendkívüli hatásspektruma van, amelynek köszönhetően kéz- és tárgy fertőtlenítést is végezhetünk vele, így többféle eszközt nem kell magunkkal vinnünk, ezek az előre csomagolt kendők kis helyen is elférnek akár a táskánk zsebében.

Az etanol és benzalkónium-klorid tartalmú kendő garantáltan elpusztítja a kórokozókat, beleértve a MRSA baktériumokat, a tüdőgyulladás-fertőzést okozó tuberkulocid, a gombás fertőzéseket okozó fungicid, valamint a HBV és HIV vírusokat is.

A fertőtlenítő kendő használata egyszerű és kényelmes: kezeinket és a tárgyainkat alaposan töröljük le és hagyjuk száradni az oldatot. A kendő 5 perces behatási idejével biztosítja, hogy minden baktérium elpusztuljon a bőrfelületen illetve a kezelt tárgyakon.

Az oldal tetejére