Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetés, szállítás

Fizetési módok:

Fizetés utánvétellel: Amennyiben a megrendelt termék futárszolgálattal, vagy csomagpontra kerül kiszállításra, lehetőség van arra, hogy a Felhasználó a megrendelés végösszegét a futárnak, vagy a csomagponton teljesítse készpénzben, vagy bankkártyával a megrendelt termék(ek) átvételekor. 

Átutalással: Felhasználó a megrendelt termékek ellenértékét a visszaigazoló e-mailben található bankszámlára 3 napon belül köteles átutalni. Az összeg Szolgáltató bankszámláján történő jóváírását követően a Felhasználó jogosult a termék(ek) általa meghatározott módon történő átvételére. 

Online bankkártyával: Felhasználónak lehetősége van a rendelés összértékét online, bankkártyával fizetni a Szolgáltató által igénybe vett pénzügyi szolgáltató biztonságos fizetési rendszerén keresztül. 

Bankkártyás fizetés SimplePay-el:

Tudomásul veszem, hogy Szolgáltató által a(z) http://hucare.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: Számlázási név és cím, e-mail, telefonszám.

Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: https://simplepay.hu/vasarlo-aff

5.5.2.    Szállítási költség (bruttó összegek):

GLS / 24H futárszolgálat: 1 990 Ft 
Foxpost: 899 Ft

Házhozszállítás MPL futárszolgálattal:  1029 Ft

MPL Postán maradó szállítás: 940 Ft

MPL csomagautómata: 889 Ft

MPL Posta pont szállítás: 978 Ft

A kiszállítási idők az alábbiak szerint várhatóak:

GLS / 24H futárszolgálat: Előreláthatólag 1-2 munkanap
Foxpost: Előreláthatólag 2 munkanap

Házhozszállítás MPL futárszolgálattal:  Előreláthatólag 2 munkanap

MPL Postán maradó szállítás: Előreláthatólag 2 munkanap

MPL csomagautómata: Előreláthatólag 2 munkanap

MPL Posta pont szállítás: Előreláthatólag 2 munkanap

GLS / 24H futárszolgálat választása esetén amennyiben cégünk a megrendelést munkanapokon  12:30-ig megkapja akkor abban az esetben csomagját már a megrendelés napján összekészítjük és átadjuk a GLS / 24H futárnak - ebben az esetben Ön a csomagját már előreláthatólag  a következő munkanapon megkaphatja. Kérjük GLS / 24H futár kiszállítási mód igénylés esetén a fizetési folyamat során válassza a "futárszolgálat" kiszállítást.

További információk a fizetéssel és szállítással kapcsolatban: https://hucare.hu/fizetes-szallitas-34

Az oldal tetejére