Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Férfi inkontinencia betétek

Rendezés:

MoliCare® Premium Men Pad férfi betét (5 csepp; 14 db)

A férfiak anatómiájához alakított betét

Cikkszám: 168801
3.213 Ft 2.291 Ft
922 Ft 29%

TENA Men Active Fit férfi betét (Protective Shield) 14x

A TENA Men Active Fit a férfiak számára kifejlesztett inkontinencia betét enyhe inkontinencia esetére. A betét extra vékony kialakítása és gyors szárazságot biztosító magja diszkréciót és védelmet nyújt az aktív életet élő enyhe vizelettartási problémák esetére. Egyedi szagmegkötő rendszerének köszönhetően a kellemetlen szagok miatt sem kell aggódni.

A Tena Men Active FiT a korábbi TENA Men Level 0 Protective Shield - férfi inkontinenciabetét

Cikkszám: 750459
1.778 Ft 1.511 Ft
267 Ft 15%

TENA Men Level 1 24x

TENA Men Level 1 - férfi inkontinenciabetét
Cikkszám: 750703
2.600 Ft

TENA Men Level 2 20x

TENA Men Level 2 - férfi inkontinenciabetét
Cikkszám: 750706
2.190 Ft

TENA Men Level 3 16x

TENA Men Level 3 - férfi inkontinenciabetét
Cikkszám: 750708
2.100 Ft

A férfi inkontinencia kezelése

Ez kiváltképp amiatt igaz, mert a vizelettartási problémák jelentős mértékben hozzájárulhatnak az életminőségünk és önbecsülésünk romlásához.

Azt gondolnánk, hogy ebben a felettébb zavaró betegségben csak mi szenvedünk, pedig Magyarországon és világszerte is számos férfi küzd különböző okok miatt kialakult vizelettartási problémával.

Az inkontinencia férfiaknál több okból alakulhat ki, beleértve a prosztata problémáit, a húgyúti rendszer betegségeit, a sérüléseket a húgyúti rendszerben, a sclerosis multiplexet vagy a gerincvelő sérüléseket. Az idősödő férfiak is gyakran szenvednek inkontinencia miatt a vizeletürítés kontrolljának csökkenése miatt.

A férfiak esetében több kezelési lehetőséget is számításba vehetünk, mint például az életmódváltás, rendszeres testmozgás bevezetése, a folyadékbevitel csökkentése és vizeletürítési szokások változtatása. Sokat javíthat az életminőségen a Kegel gyakorlatok elsajátítása és rendszeres végzése, de próbálkozhatunk gyógyszeres terápiával vagy akár a műtéti beavatkozást is választhatjuk.

A férfi inkontinencia betétek biztonságérzetet adnak

Az incontinencia termékek, mint például a férfi inkontinencia betétek és pelenkák, segíthetnek a vizeletvesztés kontrolljában.

A férfi inkontinencia betétek kialakítása anatómiailag formázott és a férfi genitáliákhoz illeszkedő, így hatékony védelmet biztosít a szivárgás ellen. Nem kell az elcsúszás miatt tartani, viselete kényelmes és teljes mértékben észrevehetetlen. Nedvszívó és szagmegkötő rétegének köszöhetően pedig a kellemetlen szagok miatt sem kell aggódnunk.

Amennyiben Önt is érinti a férfi inkontinencia fontos, hogy beszéljen kezelőorvosával, akivel közösen tudják megtalálni az Önre szabott legjobb kezelési megoldást.

Az inkontinencia kezelése lehetővé teszi, hogy fenntartsa aktív és teljes életet, és elkerülje a szégyenérzetet és a kényelmetlenséget.

Az oldal tetejére