Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
12.891 Ft

Mepilex 17,5 x 17,5 cm

12.891 Ft
Kívánságlistára teszem
Mepilex - Alakítható habkötszer az akut és krónikus sebek széles köréhez
Várható szállítás: 2022. december 12.
Elérhetőség: Előrendelhető
Gyártó: molnlycke
Kiváló minőség
Gyors elérhetőség

Leírás

A Mepilex® edvszívó habkötszerek világszerte megbízhatóak a krónikus és akut sebek széles körének kezelésében. A termék könnyen alakítható és nagy nedvszívó képességgel rendelkezik a sebváladék hatékony kezelése érdekében. Minden Mepilex sebkötszer rendelkezik Safetac® technológiával – az eredeti, kevésbé fájdalmasan érintkező réteg, szilikon tapadással. Klinikailag bizonyított, hogy a Safetac® technológiával rendelkező kötszerek eltávolításukkor minimálisra csökkentik a seb és a bőr sérülését . A sebszélek lezárásával segítenek a maceráció megelőzésében . Mivel a seb és a bőr kevésbé sérül, a kötéscsere során fellépő fájdalom minimális mértékű . A Mepilex sok méretben és alakban kínál sokoldalú megoldásokat. A Mepilex habkötszer könnyen vágható, hogy megfeleljen az adott igénynek, például a nehezen kötözhető területeken lévő sebek kezelésekor Puha és alakítható, így használata egyszerű, és számos helyzetben alkalmazható Minimálisra csökkenti a fájdalmat a kötéscsere során A seb szélének lezárásával minimálisra csökkenti a szivárgás és végső soron a maceráció kockázatát Segít Önnek a váladék hatékony kezelésében További termékinformációk A Mepilex felhasználási területei A Mepilex az enyhén vagy közepesen váladékozó sebek kezelésére szolgál. A Mepilex vágással testre szabható, hogy jobban illeszkedjen az adott sebhez vagy testrészhez. Ez ideálissá teszi a nehezen kötözhető területeken. A Mepilex a Tubifast™ rögzítéssel együtt is használható. Hogyan kell használni a Mepilex terméket? A kötszer felhelyezése előtt mindig tisztítsa meg a sebet! A Mepilex kötszernek a kisebb méret (legfeljebb 12,5 x 12,5 cm) esetén legalább 1-2 cm szélességben, a nagyobb méret esetén pedig 3-5 cm szélességben fednie kell a környező száraz bőrt. Használja a Tubifast terméket, ha rögzítésre van szükség!

A termék Magyarországon gyógyászati segédeszközként van forgalomban. A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Felhívjuk figyelmét, hogy ezt a terméket társadalombiztosítási támogatással is megvásárolhatja. Ennek módjáról és további információról a NEAK online Segédeszköz jegyzékében tájékozódhat.

Erre a termékre a webshopon meghirdetett akciók, kuponkedvezmények nem érvényesek!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére