Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
8.970 Ft

Mepilex Border Flex 7,5 x 7,5 cm - (10 db)

8.970 Ft
Kívánságlistára teszem

Kérjen egyedi ajánlatot!

Cégünk tevékenységét Nagykereskedelmi formában is végzi. Kereskedelmi partnereinknek egyedi ajánlatot, kedvezményt adunk.

EGYEDI AJÁNLATOT KÉREK

Mepilex Border Flex - Mindent egyben tartalmazó habkötszer
Várható szállítás: 2024. május 23.
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: molnlycke
Kiváló minőség
Gyors elérhetőség

Leírás

Mindent egyben tartalmazó kötszer, amelyet úgy terveztek, hogy mindig a helyén maradjon és egyedülálló módon illeszkedjen Arra tervezték, hogy illeszkedjen és mindig a helyén maradjon A Mepilex® Border Flex az egyedülálló Flex technológiának köszönhetően jobb kezelhetőséggel rendelkezik a vizsgált, szélekkel határolt habkötszerekhez képest 1 . Egy kötszer, amely együtt mozog a beteggel, és még zuhanyozás közben is a helyén marad 2 . Intelligens váladékkezelés Az 5 rétegű kötszer felszívja, elvezeti és megköti a váladékot, emellett lehetővé teszi a váladékozás folyamatának nyomon követését 3 4 5 6 . Távol tartja a váladékot a sebágytól, és még kompresszió hatása alatt is megakadályozza a sebbe történő visszajutását 4 . Más vizsgált, szélekkel határolt habkötszerekhez képest akár 2,2-szer nagyobb váladékkezelő képességgel rendelkezik, 7 továbbá egyaránt képes kezelni a normál és a viszkózus váladékot 8 . Kevesebb fájdalom és sérülés A kötéscsere során a jól bevált Safetac® technológiánk 9 a hagyományos (öntapadó) 9 kötszerekhez képest kevesebb fájdalmat és sérülést, valamint a maceráció kisebb kockázatát jelenti 10 11 . Felhasználási területek A Mepilex Border Flex termékek különféle váladékozó sebek – mint például felfekvések, lábszár- és lábfekélyek –, valamint traumás sebek (pl. bőrfelszakadások) és műtéti sebek kezelésére szolgálnak. A Mepilex Border Flex gélekkel kombinálva száraz/nekrotikus sebeken is alkalmazható. A Mepilex Border Flex enyhíti a műtét utáni hólyagosodást, és profilaktikus terápia részeként is alkalmazható a bőrsérülés, pl. felfekvések megelőzése érdekében. Egyszerű alkalmazás A háromrészes védőréteg segít a kötszer pontos és biztonságos felhelyezésében, elkerülve a ráncokat, a feltekeredett széleket és az újrafelhelyezéseket 12 . A szabadalmaztatott Flex technológia lehetővé teszi, hogy a Mepilex® Border Flex minden irányba elmozdulhasson, csökkentve a bőr terhelését, növelve a kényelmet és helyén tartva a kötszert 13 14 Más vizsgált, szélekkel határolt habkötszerekhez képest akár 2,2-szer nagyobb váladékkezelő képesség 7 Az Exudate Progress Monitor lehetővé teszi a váladék terjedésének objektív értékelését és rögzítését a seb megzavarása nélkül 15 A váladékozó sebek széles köréhez alkalmazható *Újrapozicionálási vagy tehermentesítési protokoll alklamazása esetén **15 x 15 cm-es és 15 x 20 cm-es méretben elérhető ***In vitro vizsgálatok Mikor használjunk Mepilex® Border Flex kötszert? A Mepilex Border Flex termékeket használhatja különféle váladékozó sebek – mint például felfekvések, láb- és lábszárfekélyek –, valamint traumás sebek – például bőrfelszakadások és műtéti sebek – kezelésére. Továbbá száraz és/vagy nekrológiai sebeken is alkalmazható, gélekkel kombinálva.

A termék Magyarországon gyógyászati segédeszközként van forgalomban. A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Felhívjuk figyelmét, hogy ezt a terméket társadalombiztosítási támogatással is megvásárolhatja. Ennek módjáról és további információról a NEAK online Segédeszköz jegyzékében tájékozódhat.

Erre a termékre a webshopon meghirdetett akciók, kuponkedvezmények nem érvényesek!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére