Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
12.890 Ft

Mepilex Border Sacrum 16 x 20 cm - (5 db)

12.890 Ft
Kívánságlistára teszem

Kérjen egyedi ajánlatot!

Cégünk tevékenységét Nagykereskedelmi formában is végzi. Kereskedelmi partnereinknek egyedi ajánlatot, kedvezményt adunk.

EGYEDI AJÁNLATOT KÉREK

Mepilex Border Sacrum - Ötrétegű habkötszer a nyomási fekélyek megelőzésére és a keresztcsont-tájéki sebek kezelésére
Várható szállítás: 2024. június 27.
Elérhetőség: Külső raktáron
Gyártó: molnlycke
Kiváló minőség
Gyors elérhetőség

Leírás

A Mepilex® Border Sacrum mindent egyben tartalmazó kötszer az egyetlen, szabadalmaztatott Deep Defense® technológiával rendelkező, ötrétegű, keresztcsont-tájéki habkötszer – bizonyítottan megelőzi a felfekvéseket, ha más alapvető megelőzési protokollal együtt alkalmazzák. A kötszer közepesen–erősen váladékozó, keresztcsont-tájéki sebek kezelésére is használható. Felszívja és magában tartja a váladékot, emellett megfelelően kiegyenlíti a nedvességet a maceráció kockázatának elkerülése érdekében . Ez a közelmúltban bevezetett, továbbfejlesztett kialakítás új kezelő fülekkel és vastagabb határoló szélekkel rendelkezik, ami egyszerűbb felhelyezést és betegellenőrzést tesz lehetővé. A nyomási fekély prevenciójára történő használat érdekében a keresztcsont-alakzatot finomították, így Ön megfelelően letakarhatja a nagy kockázatot jelentő keresztcsont-tájékot; és a maximális védelem érdekében jobb gluteális lezárást biztosít. A továbbfejlesztett kialakítás továbbra is rendelkezik Safetac® technológiával – az eredeti, kisebb fájdalmat okozó érintkező réteg, szilikon ragasztással. Így a kötszer kényelmes és megfelel a beteg anatómiájának és könnyen eltávolíthatja a bőr felsértése nélkül. Ez kevesebb fájdalmat jelent az Ön betegeinek. Más standard megelőzési protokollal történő együttes alkalmazás esetén bizonyítottan – akár 88%-kal – csökkenti a nyomási fekélyek kialakulását A szabadalmazott Deep Defense technológia védelmet nyújt a külső erőkkel – a nyomással, a nyíróerőkkel és a dörzsöléssel – szemben, valamint kezeli a mikroklímát, a felfekvésekért felelős legfontosabb tényezőket A Safetac technológiával rendelkező Mepilex® Border kötszer minimálisra csökkenti a fájdalmat a kötéscsere során Jó folyadékkezelési és -megtartó képesség Csökkenti a maceráció kockázatát Mikor kell használni a Mepilex Border Sacrum kötszert? Kezelés A Mepilex Border termékek különféle váladékozó sebek, például felfekvések, lábszárfekélyek, lábfekélyek, traumás sebek (pl. bőrfelszakadások) és műtéti sebek kezelésére egyaránt szolgálnak. A felfekvések megelőzése Egy nemrégiben az Egyesült Államokban véletlenszerűen végzett, ellenőrzött vizsgálat kimutatta, hogy a Mepilex Border Sacrum termék statisztikailag szignifikáns mértékben – 88%-kal – csökkentette a kórházban szerzett nyomásfekélyek előfordulását. A kötszer profilaktikusan alkalmazható a veszélyeztetett betegeknél 2. Tudományos tanulmányok kimutatták, hogy a Mepilex Border Sacrum képes befolyásolni négy olyan külső tényezőt, amelyek hozzájárulhatnak a nyomási fekélyek kialakulásához: minimálisra csökkenti és újra elosztja a nyíróerőket, újra elosztja a nyomást, csökkenti a súrlódást és optimális mikroklímát tart fenn. Megjegyzés: a kötszerek profilaktikus terápia részeként történő alkalmazása nem zárja ki eleve egy átfogó felfekvés-megelőzési protokoll kidolgozásának és követésének szükségességét.

A termék Magyarországon gyógyászati segédeszközként van forgalomban. A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Felhívjuk figyelmét, hogy ezt a terméket társadalombiztosítási támogatással is megvásárolhatja. Ennek módjáról és további információról a NEAK online Segédeszköz jegyzékében tájékozódhat.

Erre a termékre a webshopon meghirdetett akciók, kuponkedvezmények nem érvényesek!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére