Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
7.490 Ft

Mepore Film 10 x 25 cm - (20 db)

7.490 Ft
Kívánságlistára teszem

Kérjen egyedi ajánlatot!

Cégünk tevékenységét Nagykereskedelmi formában is végzi. Kereskedelmi partnereinknek egyedi ajánlatot, kedvezményt adunk.

EGYEDI AJÁNLATOT KÉREK

Mepore Film - RÖGZÍTŐ KÖTSZEREK
Várható szállítás: 2024. június 27.
Elérhetőség: Külső raktáron
Gyártó: molnlycke
Kiváló minőség
Gyors elérhetőség

Leírás

A Mepore® Film kíméletes és biztonságos rögzítést biztosít. A filmréteg átlátszósága lehetővé teszi a bőr folyamatos ellenőrzését. A filmréteg egy baktérium- és vírusgát*, és lehetővé teszi a nedvesség és a bőr kipárolgásainak távozását. A Mepore Film rugalmas, emellett illeszkedik a felületi egyenetlenségekhez és a testkontúrokhoz. Biztonságos rögzítés Kíméletes a bőrhöz A filmréteg átlátszó Vékony és rugalmas Illeszkedik a testkontúrokhoz Nagy fokú légáteresztő képesség Könnyen használható Aszeptikus alkalmazása is lehetséges *25 nm-nél nagyobb mikrobák esetén További termékinformációk Mikor használjuk a Mepore Film kötszert? A Mepore Film egy átlátszó, öntapadó filmkötszer, amely másodlagos rögzítő kötszerként ideális. Az ép bőr és a bőrfelszíni sebek védelmére szolgál. A Mepore Film orvostechnikai eszközök, például sebkötszerek, csövek és kanülök rögzítésére is használható.

A termék Magyarországon gyógyászati segédeszközként van forgalomban. A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Felhívjuk figyelmét, hogy ezt a terméket társadalombiztosítási támogatással is megvásárolhatja. Ennek módjáról és további információról a NEAK online Segédeszköz jegyzékében tájékozódhat.

Erre a termékre a webshopon meghirdetett akciók, kuponkedvezmények nem érvényesek!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére