Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Sport TÉRDRÖGZÍTŐ

A sport térdrögzítő optimális gyógyulást biztosít

A sport térdrögzítő használata komolyabb sportsérülések esetén ajánlott. Használata megfelelő stabilitást biztosít a térdeknek, segít csökkenteni a sérülésből fakadó fájdalom érzetét és ergonómiai kialakításának köszönhetően optimális gyógyulást biztosít az érintett területeknek.

A sport térdrögzítő használatát általában szalagszakadás, ízületi gyulladás vagy térdízületi instabilitás esetén javasolják.

Ezek a speciális eszközök körbetekerhetőek, csuklós, párnázott kialakításúak. A térdrögzítőkben elhelyezett 2 oldalsó fém sín megfelelő támasztékot nyújt a sérült területeknek.

Segítségével a gyógyulási folyamat fájdalommentesebb, a sérült személy pedig sokkal mobilisabb lehet.

Optimális hőtartó és hőleadó tulajdonságának köszönhetően a sport térdrögzítő használata javítja a sérült terület vérkeringését, segít a térd környékének melegítésében, amely hozzájárul a kiegyensúlyozott, stabilabb és dinamikusabb mozgáshoz is.

Milyen méretű térdtámaszt válasszunk?

Az Actimove csuklós, párnázott térdrögzítő 4 méretben elérhető webáruházunkban. A megfelelő méret kiválasztásához mérjük meg a térd kerületét a térdkalács (patella) közepénél. Az így kapott érték alapján, a terméknévben megjelölt méret kiválasztásával tökéletesen passzoló, kényelmes térdtámaszt tudunk megrendelni.

Milyen anyagból készülnek a térdrögzítők? Biztosítják-e viselés közben a megfelelő szellőzést?

A sport térdrögzítők speciális COOLMAX AIR technológiával készültek, melynek köszönhetően nem izzadunk bele az anyagba. Ez a neoprén és latexmentes anyag megfelelő szellőzést biztosít.

Az eszköz jobb és bal lábon is viselhető, formája követi a test vonalát, biztos tartást garantál, mindezt úgy, hogy biztosítja az anatómiai sajátosságoknak megfelelő gyógyulást is.
 

Az oldal tetejére