Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Sport térdtámasz

A sport térdtámaszt nem csak sérülések esetén érdemes alkalmazni

A sport térdtámasz megfelelő támogatást és stabilitást nyújt a térdnek sportolás vagy olyan tevékenységek során, ahol a térd extra terhelésnek van kitéve. Ilyen lehet például a futás, ugrás, súlyzós edzések vagy a térdet megterhelő álló munkák végzése is.

A térdtámasz segít elkerülni a térd sérüléseit, illetve csökkenteni a újrasérülés kockázatát különösen abban az esetben, ha jelenleg is egy sportsérülésből lábadozunk.

Rendszeres használata segít csökkenteni a sérülés okozta fájdalmat és kényelmetlenséget.

Optimális hőtartó és hőleadó tulajdonságának köszönhetően a térdtámasz használata javítja a sérült terület vérkeringését, segít a térd környékének melegítésében, amely hozzájárul a kiegyensúlyozott sportteljesítményhez és a stabilabb, dinamikusabb mozgáshoz is.

Mekkora méretű térdtámasz az ideális viselet?

Az Actimove sport térdtámasz 4 méretben elérhető webáruházunkban. A megfelelő méret kiválasztásához mérjük meg a térd kerületét a térdkalács (patella) közepénél. Az így kapott érték alapján a terméknévben megjelölt méret kiválasztásával tökéletesen passzoló, kényelmes térdtámaszt tudunk megrendelni.

Milyen anyagból készülnek a térdtámaszok? Biztosítják-e viselés közben a megfelelő szellőzést?

A sport térdtámaszok speciális COOLMAX AIR anyagának köszönhetően nem izzadunk bele sportolás közben sem. Ez egy neoprén és latexmentes anyag, amely kifejezetten kényelmes és bőrbarát viseletet biztosít. 

Az eszköz jobb és bal lábon is viselhető, formája követi a test vonalát, biztos tartást garantál, mindezt úgy, hogy biztosítja az anatómiai viszonyoknak megfelelő gyógyulást.

Milyen sportokhoz ajánlott a térdrögzítő használata?

A térdtámaszok különböző sporttevékenységek során hasznosak a támogatás, stabilitás és sérülések megelőzése érdekében. Nélkülözhetetlen eszköz futás és terepfutás, labdajátékok, súlyzós edzések és erősítő gyakorlatok, illetve kerékpározás során is.

Az oldal tetejére