Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Cégünk a Qjob Europe Kft. egy Gyógyászati segédeszközöket és Orvostechnikai anyagokat forgalmazó cég, amely tevékenységét Kis és Nagykereskedelmi formában végzi.

Nagykereskedelem:

Megbízható kereskedelmi partnerként támogatjuk viszonteladóink tevékenységét Magyarország egész területén.

Célunk, hogy a partnereink igényeinek megfelelő termékeket és megoldásokat találjunk. Csapatunk több éves tapasztalattal rendelkezik az egészségügyben. Professzionalizmusunknak és elszántságunknak köszönhetően cégünk számos elégedett és hűséges ügyfelet tudhat magáénak. Erősségünk az ügyfeleinkkel való kommunikáció - Hiszünk abban, hogy a megfelelő információáramlás az alapja a jó, minden partner számára nyereséges, hosszú távú együttműködésnek. Cégünk ezen célok elérése érdekében kizárólag elismert és megbízható beszállítókkal dolgozik együtt.

Lakossági kiskereskedelmi tevékenység:

Nagykereskedelmi szolgáltatásainkkal kapcsolatos pozitív visszajelzéseknek köszönhetően úgy döntöttünk, hogy értékesítési tevékenységünket a lakossági ügyfelek felé is megnyitjuk. Elsősorban Sebkezelési, Inkontinencia, Fertőtlenítés, Diagnosztika valamint Sztómaterápiás termékeket forgalmazunk. Termékportfóliónkat folyamatosan bővítjük, ezzel is segítve, hogy vásárlóink a lehető legkorszerűbb termékekhez jussanak hozzá. Bízunk benne, hogy forgalmazott termékeink segítségével hozzájárulhatunk a vásárlóink egészségének megőrzéséhez, vagy  gyógyulási folyamatának felgyorsításához.

Az oldal tetejére