Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Sport Tapasz

Rendezés:

Leukotape K 5cm x 5m bézs 1x

5 különféle színben (bézs, piros, kék, fekete, világoskék) elérhető rugalmas sport tapasz a szervezet saját gyógyulási folyamatainak előmozdítására a gyorsabb gyógyulás érdekében.
Cikkszám: 7297811
4.750 Ft

Leukotape K 5cm x 5m kék 1x

5 különféle színben (bézs, piros, kék, fekete, világoskék) elérhető rugalmas sport tapasz a szervezet saját gyógyulási folyamatainak előmozdítására a gyorsabb gyógyulás érdekében.
Cikkszám: 7297821
4.750 Ft

Mi a különbség a rugalmas és a rugalmatlan sport tapasz között?

A technika fejlődésével a sport tapasz egyre népszerűbbé váltak a sportsérülések kezelésére. Ezeket a gyógyászati segédeszközöket úgy tervezték, hogy a sérülés típusától függően rugalmasak illetve rugalmatlan kialakításúak legyenek, biztosítva a sportolóknak a felépüléshez szükséges támogatást és stabilitást.

A sport tapasz egyedülálló megoldást kínálnak a sportsérülések kezelésére azáltal, hogy támogatást nyújtanak a sérült testrészeknek, miközben lehetővé teszik a sportolók számára, hogy aktívak maradjanak.

A rugalmas sport tapasz lehetővé teszi a kényelmes viseletet akár a kímélőbb edzések során is azáltal, hogy illeszkedik a test formájához, lehetővé téve a teljes mozgást úgy, hogy mindeközben támaszt is nyújt.

A nem elasztikus fajták pedig merev, stabil rögzítést biztosítanak és inkább a komolyabb, mobilitás vesztéssel járó sérülések esetében ajánlott a használatuk.

Mindkét típusú tapasz használható más kezelésekkel kiegészítve, így például fizikoterápiával vagy egyszerű pihentetéssel kombinálva a maximális hatékonyság érdekében.

Számos pozitív tulajdonsága miatt mind a két változat igen kedvelt azon sportolók körében, akik úgy akarják kezelni sérüléseiket, hogy közben nem szeretnének hosszú szünetet tartani a sporttevékenységükben.

Az oldal tetejére