Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
23.368 Ft

Dansac Irrigation Set Sztómairrigációs készlet (1db/doboz)

23.368 Ft
Kívánságlistára teszem

Kérjen egyedi ajánlatot!

Cégünk tevékenységét Nagykereskedelmi formában is végzi. Kereskedelmi partnereinknek egyedi ajánlatot, kedvezményt adunk.

EGYEDI AJÁNLATOT KÉREK

Azoknak a kolosztómás betegeknek ajánljuk, akiknek irrigálást javasolt a kezelőorvosa.

Felhívjuk figyelmét, hogy ezt a terméket társadalombiztosítási támogatással is megvásárolhatja. Ennek módjáról és további információról a NEAK online Segédeszköz jegyzékében tájékozódhat.

Várható szállítás: 2024. február 29.
Elérhetőség: Külső raktáron
Gyártó: hartmann
Kiváló minőség
Gyors elérhetőség

Leírás

Egynyílású kolosztómák esetében az orvos ajánlására használható a széklet ürülésének szabályozására.

Kolosztómás irrigációt támogató termék. A sztómaterápiás nővér vagy az egészségügyi szakember által javasolt irrigáció a bélürítés szabályozását segíti. Az irrigációs leeresztőzacskó annak érdekében, hogy elősegítse a sztómán keresztüli közvetlen WC-be ürítést, úgy van kialakítva, hogy a sztóma körüli bőrre lehessen tapasztani, vagy gyűrűvel és sztómazsákrögzítő övvel rögzíthető legyen. A beöntőtölcsérrel és csővel ellátott víztartály a víz sztómába áramoltatására szolgál. A csipeszek az irrigációs leeresztőzacskó lezárását segíthetik elő. A tisztítókefe a tölcsér és a csövek átöblítésekor használatosak.

Az irrigációs készlet nem használható urosztóma vagy ileosztóma esetén. E termékek urosztóma vagy ileosztóma esetén történő használata sérüléshez és/vagy fertőzéshez vezethet .Az irrigáció nem ajánlott, ha a következő állapotok bármelyike fennáll Önnél: folyamatban lévő kemoterápia, sugárkezelés, sztómaszűkület, nagy parasztomális sérv, sztómaprolapszus, Crohn-betegség vagy hasmenés. Ha segítségre van szüksége a sztómazsákrendszerrel vagy a bőr irritációjával kapcsolatban, illetve annak eldöntéséhez, hogy az irrigáció megfelelő-e az Ön számára, keressen fel egy sztómaterápiás nővért vagy egy egészségügyi szakembert.

A termék Magyarországon gyógyászati segédeszközként van forgalomban. A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

 Erre a termékre a webshopon meghirdetett akciók, kuponkedvezmények nem érvényesek!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére