Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
9.601 Ft

Mepilex Ag 6 x 8,5 cm - (5 db)

9.601 Ft
Kívánságlistára teszem

Kérjen egyedi ajánlatot!

Cégünk tevékenységét Nagykereskedelmi formában is végzi. Kereskedelmi partnereinknek egyedi ajánlatot, kedvezményt adunk.

EGYEDI AJÁNLATOT KÉREK

Mepilex Ag - Antimikrobiális habkötszer enyhén vagy közepesen váladékozó égési sérülésekhez vagy sebekhez
Várható szállítás: 2024. február 27.
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: molnlycke
Kiváló minőség
Gyors elérhetőség

Leírás

A Mepilex® Ag a sokoldalú antimikrobiális habkötszerünk az olyan esetekre, amikor Önnek antimikrobiális aktivitásra van szüksége a sebben lévő fertőzés csökkentésére. Az enyhén és közepesen váladékozó égési sérülésekhez vagy sebekhez tervezték. Így használhatja lábszárfekélyek, felfekvések és részleges mélységű égési sérülések kezelésére. Ez az ezüstalapú habkötszer 30 percen belül inaktiválja a seb szempontjából káros patogéneket (baktériumokat és gombákat), amint azt az in vitro vizsgálatok kimutatták 1 . Egy nemzetközi konszenzus arra a következtetésre jutott, hogy az antimikrobiális aktivitás a fertőzött sebekben lévő bioterhelés csökkentését segíti elő 2 . És antimikrobiális akadályként szolgál az olyan sebek esetében, ahol a fertőzés vagy újrafertőzés veszélye nagy 2 . A Mepilex Ag gyengéden tapad a Safetac® technológiával – az eredeti, fájdalom-minimalizáló, szilikon tapadóréteggel. Így az Ön betegei kevesebb fájdalmat tapasztalnak kötszercsere során 3 4 5 6 7 . Kevésbé fájdalmas kötéscsere 3 - 7 Gyors és tartós antimikrobiális aktivitás 1 Összehasonlító vizsgálatokban klinikailag bizonyított, hogy növeli a gyógyulási időt a részleges mélységű égési sérüléses betegek esetében 8 9 10 Klinikailag bizonyítottan csökkenti a költségeket a részleges mélységű égési sérüléses betegek esetében 9 10 Klinikailag bizonyítottan csökkenti a fájdalmat és a szorongást a részleges mélységű égési sérüléses betegek esetében 8 A Mepilex Ag felhasználási területei A Mepilex Ag az enyhén és mérsékelten váladékozó sebek – mint például lábszárfekélyek, felfekvések és részleges mélységű égési sérülések – kezelésére használható. Továbbá kompressziós kötés alatt is alkalmazható. A Mepilex Ag szakképzett egészségügyi szakember felügyelete alatt, a kezelés részeként, fertőzés jeleit mutató sebeken is alkalmazható. Hogyan kell használni a Mepilex Ag terméket? Nézze meg a „minden egyben” Mepilex Ag kötszerünk egyszerű felhelyezését. Előszöris a kötszer felhelyezése előtt mindig tisztítsa meg a sebet! A legjobb eredmény érdekében a kötszernek a kisebb (legfeljebb 12.5x12.5 cm) méretű kötszerek esetében legalább 1-2 cm szélességben, a nagyobb méretű kötszerek esetében pedig 5 cm szélességben fednie kell a környező száraz bőrt, hogy megvédje azt a macerációtól és a felsértéstől, és biztonságosan rögzítse a kötszert. Próbálja ki a Tubifast® terméket, ha rögzítésre van szüksége

A termék Magyarországon gyógyászati segédeszközként van forgalomban. A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Felhívjuk figyelmét, hogy ezt a terméket társadalombiztosítási támogatással is megvásárolhatja. Ennek módjáról és további információról a NEAK online Segédeszköz jegyzékében tájékozódhat.

Erre a termékre a webshopon meghirdetett akciók, kuponkedvezmények nem érvényesek!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére