Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
12.891 Ft

Mepilex Talon - Mepilex Talon 13 x 21 cm - (5 db)

12.891 Ft
Kívánságlistára teszem

Kérjen egyedi ajánlatot!

Cégünk tevékenységét Nagykereskedelmi formában is végzi. Kereskedelmi partnereinknek egyedi ajánlatot, kedvezményt adunk.

EGYEDI AJÁNLATOT KÉREK

Nedvszívó, szilikonnal bevont habkötszer
Várható szállítás: 2023. december 18.
Elérhetőség: Nincsen Raktáron
Gyártó: molnlycke
Kiváló minőség
Gyors elérhetőség

Leírás

A Mepilex Talon egy rugalmas, nedvszívó polyurethane habrétegből áll, amelyet egy áteresztő mikrotapadású szilikonréteggel vontak be. A kötszert semi-occlusiv polyurethane filmhátlap fed Hogyan működik a Mepilex Talon? A Safetac technológia a Mepilex Talon kötszert különösen jól alkalmazhatóvá teszi érzékeny bőrfelületeken. A Mepilex Talon hatékonyan szívja a nedvességet, így az a seb állapotától függően, akár több napig is a seben tartható. A nedvesség láthatóvá válik a kötszer felületén, jelzőként működik, figyelmeztetve a csere időszerűségére. A Mepilex Talon óvja a nedvező seb környezetét és elősegíti az optimális gyógyulást. A Mepilex Talon rugalmas és követi a test vonalát, elősegítve a beteg jó közérzetét a használat folyamán. A Mepilex Talon más fixálással vagy bandázsolással is alkalmazható. Alkalmazási terület: A Mepilex Talon széleskörűen felhasználható: lábszárfekélyek, más bőrsérülések és traumás sebek esetén is. A Mepilex Talon különösen alkalmas fájdalmas sebekre, amelyeket érzékeny, sérülékeny bőr vesz körül. Mi a Safetac? A Mepilex Talon kötszer szilikon rétege a seb felöli oldalon található. Ez a réteg szelektív mikrotapadású, így nem ragad a seb felületére, illetve nem traumatizálja azt. Nagyon gyengéden tapad és védi a seb környékét. A Safetac technológia segítségével a kötés könnyen, fájdalom és trauma nélkül eltávolítható. Figyelmeztetés: A Mepilex Talon nem alkalmazható fertőzött seben szakértői konzultáció nélkül.

A termék Magyarországon gyógyászati segédeszközként van forgalomban. A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Felhívjuk figyelmét, hogy ezt a terméket társadalombiztosítási támogatással is megvásárolhatja. Ennek módjáról és további információról a NEAK online Segédeszköz jegyzékében tájékozódhat.

Erre a termékre a webshopon meghirdetett akciók, kuponkedvezmények nem érvényesek!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére