Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
10.287 Ft

Mepitel 10 x 18 cm

10.287 Ft
Kívánságlistára teszem
Mepitel - Kíméletes, kétoldalas sebbel érintkező réteg – minimálisra csökkenti a fájdalmat a betegek számára a kötéscsere során
Várható szállítás: 2022. december 08.
Elérhetőség: Utolsó 7 doboz raktáron
Gyártó: molnlycke
Kiváló minőség
Gyors elérhetőség

Leírás

A Mepitel® egy Safetac® technológiával rendelkező, kétoldalas, sebbel érintkező réteg – az eredeti, kevésbé fájdalmasan érintkező réteg, szilikon tapadással. Kialakításának köszönhetően olyan lágyan illeszkedik a bőrre, hogy nem tapad a nedves sebhez - így a seb vagy a bőr sérülésének minimális kockázatával távolíthatja el a kötszert Ez kevesebb fájdalmat jelent az Ön betegeinek A Safetac egyaránt óvja az újonnan gyógyult szövetet és az ép bőrfelületet, a zavartalan gyógyulás elősegítése érdekében . És lezárja a seb széleit, hogy megóvja a bőrt a macerációtól . A perforált kialakítás lehetővé teszi a váladék átvezetését egy másodlagos nedvszívó kötszerbe. És lehetőséget ad helyi kezelések alkalmazására a kötszer levétele nélkül. A kötszer integritása megengedi, hogy a kötszer akár 14 napig a helyén maradjon, és lehetővé teszi a másodlagos kötszer cseréjét a gyógyulás megzavarása nélkül. Valódi, zavartalan gyógyulás – akár 14 napig a helyén maradhat Nem hagy maradványokat és megőrzi funkcionális minőségét az idők során Mikor kell használni a Mepitel terméket? A Mepitel egy hálószerű, nem tapadó, sebbel érintkező réteg, amely lehetővé teszi a sebváladék elvezetését, valamint biztosítja a szövetek rögzítését és védelmét. A Mepitel sokféle váladékozó sebtípus, például bőrfelszakadások, bőrhorzsolások, varrt sebek, másodfokú égési sérülések, hólyagosodások, félvastag és teljes vastagságú beültetett graftok, diabéteszes, vénás és artériás lábfekélyek kezelésére szolgál. A Mepitel védő rétegként is használható a nem válladékozó sebekre, hólyagokra, törékeny bőrre és a védtelen törékeny szövetekre. A Mepitel nyitott szerkezete lehetővé teszi, hogy a klinikailag javallott helyi kenőcsök átjussanak a sebbe. A Mepitel együtt használható pl. a Mesorb® termékkel vagy nagymértékben váladékozó sebek esetén a Mextra® Superabsorbent kötszerrel; a Tubifast® rögzítéssel; és a kompressziós kötések alatt. A Mepitel továbbá a negatív nyomású sebterápiával (NPWT) együtt is alkalmazható. A termék Magyarországon gyógyászati segédeszközként van forgalomban.

A termék Magyarországon gyógyászati segédeszközként van forgalomban. A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Felhívjuk figyelmét, hogy ezt a terméket társadalombiztosítási támogatással is megvásárolhatja. Ennek módjáról és további információról a NEAK online Segédeszköz jegyzékében tájékozódhat.

Erre a termékre a webshopon meghirdetett akciók, kuponkedvezmények nem érvényesek!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére