Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
7.861 Ft

Alldress 15 x 20 cm

7.861 Ft
Kívánságlistára teszem
Alldress - Nedvszívó, páraáteresztő, tapadófelülettel rendelkező kötszer
Várható szállítás: 2022. november 30.
Elérhetőség: Utolsó 2 doboz raktáron
Gyártó: molnlycke
Kiváló minőség
Gyors elérhetőség

Leírás

Az Alldress® felszívja a sebváladékot, védelmet nyújt, és nedves sebkörnyezetet biztosít nyílt és zárt sebek esetén is, elsődleges vagy másodlagos kötszerként. A vízálló hátsó filmréteg gátat képez a baktériumokkal és vírusokkal szemben. Az Alldress® működése Az Alldress® egy vékony rétegben tapadó sebkötszer, ami felszívja a sebváladékot és minimalizálja a seb felázásának kockázatát. Az Alldress® használatával minimális a ruházattal és az ágyneművel szemben fellépő súrlódás. Felhasználási területek Az Alldress® nedvszívó, védelmet nyújt, és nedves sebkörnyezetet biztosít nyitott és zárt sebek esetén is. Az Alldress® az alig és a közepes mértékben váladékozó sebek esetén is alkalmazható. Másodlagos kötszerként is felhasználható, például gélekkel és alginátokkal való kombinációban A kötéscserék gyakorisága Az Alldress® kötszer akár több napig is fennhagyható a seb és a bőr állapotától függően Az Alldress® előnyei • Vékony rétegben tapad a sebhez • Felszívja a vért és a sebváladékot • Minimalizálja a seb felázásának kockázatát • A beteg nyugodtan zuhanyozhat a viselete alatt • Védi a sebet a víztől és a szennyeződésektől • A hátsó filmréteg gátat képez a baktériumokkal és a vírusokkal szemben • Egyszerű, aszeptikus felhelyezés1 • Bőrbarát1, 6

A termék Magyarországon gyógyászati segédeszközként van forgalomban. A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Felhívjuk figyelmét, hogy ezt a terméket társadalombiztosítási támogatással is megvásárolhatja. Ennek módjáról és további információról a NEAK online Segédeszköz jegyzékében tájékozódhat.

Erre a termékre a webshopon meghirdetett akciók, kuponkedvezmények nem érvényesek!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére